FLYREISER
FLYREISER

Opptil 950 flyselskaper  på ett sted

Fortell oss hvor du vil, så ser vi gjennom tusenvis av forbindelser og velger de mest attraktive tilbudene. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa eller kanskje Qatar Airways? I appen vår finner du ikke bare ruteflyselskaper, men også lavpris- og charterflyselskaper. Å bestille en flyreise er nå enklere enn før!

HOTELLER
HOTELLER

Mer enn en million hoteller

og leiligheter

Billig overnatting i utlandet? Vi har det du leter etter! eSky-mobilappen betyr de beste hotellene og leilighetene innen rekkevidde. Du kan sjekke alle viktige opplysninger om overnatting – priser, tilgjengelige rom, bekvemmeligheter eller gjesteanmeldelser – på ett sted. Finn nærmeste hotell og slapp av akkurat slik du vil!

BILER
BILER

Bilutleie over hele verden

Leter du etter et raskt transportmiddel til hotellet og til flyplassen? Eller kanskje du liker sightseeing mens du sitter komfortabelt bak rattet? Lei en bil i løpet av få sekunder, uansett hvor du er! I eSky-mobilappen har vi tilbud fra de største og mest populære bilutleieselskapene fra hele verden. Reis uten hindringer!

PAKKER
PAKKER

Fly+Hotell-pakker til fantastiske priser

Vi tar vare på brukerne våre, og det er derfor vi tilbyr attraktive pakker i eSky-mobilappen, bestående av en flytur og et hotell, som er tilgjengelige til mye lavere priser. Velg et reisemål, bestill billettene og vær fornøyd med 30% rabatt for et opphold på et av over en million fantastiske hoteller!

MULTILINE
MULTILINE

Reis med Virtual Interlining-teknologi

Med eSky-mobilappen kan du planlegge en tur bestående av flyvninger fra forskjellige flyselskaper, selv om de vanligvis ikke samarbeider. Dra nytte av lavere priser, spar tid takket være kortere stopp og føl deg trygg med forsikring i tilfelle forsinket eller avlyst flyvning. Alt du trenger er én booking!

Fantastiske tilbud

Få tilbud håndplukket bare for eSky-mobilappbrukerne, og bestill billetter til attraktive, mye lavere priser. Også for samme dag!

 

Lette bookinger

Vår app betyr enkel booking av fly, hoteller og biler. Registrer deg i Brukersonen og administrer turene dine.

 

Trygg reise

Appen vår ble skapt av erfarne fagpersoner som implementerte toppmoderne sikkerhetstiltak. Vi har også et spesielt telefonnummer til Kundeserviceavdelingen.

 

Se vår app-videotur!

Lær hvordan du får mest mulig ut av reisen din.

Se
Våre anmeldelser

De snakker om oss